Home
Начало
Контакт
За Нас

       ПОЧИВКИ

Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване....



       ХОТЕЛИ

       КРУИЗИ







       TRAVELLER IQ


Новини от Блога
Вашата оценка
4 от 1 глас
Начало > СВАТБЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ
СВАТБЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ
Търсене




Представяме Ви една непозната досега сфера в България – организация на сватбени пътешествия – “Меден месец”.

“Планет Турс” ЕООД има удоволствието да подготви специално за Вас едно незабравимо преживяване на най-специалните мигове от живота Ви.

Предлагаме Ви:
  • Романтична седмица в замъка “Mt. Saint Michelle” в Северна Франция;
  • Северна Испания – най-романтичната къща в Европа – “Каприза” на
Антонио Гауди, построена за неговата любима;
  • Баварски замъци – старинна романтика и баварски дух, съчетаващи едно незабравимо преживяване;
  • Обиколка из “Стрaната на любовта” – Италия – Ница, Венеция,
Флоренция, Неапол;
  • Седмица в “Градът на любовта” – Париж;
  • Екзотика - плажове и морска красота;
и всичко друго, което Вие пожелаете за Вашето най-очаквано пътуване!

Това е най-специалният момент от живота Ви и спомените от него следва да бъдат незабравими.... Поради тази причина ние смятаме, че представата на всяка двойка за най-романтичното пътуване е различна и неповторима. След като се запознаем с идеята, която имате за Вашето магическо пътуване нашите консултанти ще Ви предложат специално подготвени за Вас програми по желания маршрут!

Ако желаете да направите подарък за сватба на Ваш близък можете да се възползвате от услугата: ПОДАРИ ПЪТУВАНЕ


Специален подарък от “Планет Турс” ЕООД ще Ви връща вечно към тези невероятни мигове!












НЕСТАНДАРТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ПЛАНЕТ ТУРС:


Подводен хотел на Малдивите


Първият подводен ресторант, отворен преди 5 години през този месец на Conrad Maldives Rangali Island, предоставят нова атрактивна възможност за посетителите си. Те вече имат възможност не само да посетят и опитат специалитетите на ресторанта, разкриващ неописуема подводна атмосфера, но и да пренощуват на място, намиращо се под водата! 12-местният ресторант ще се трансформира в спалня за двама, изпълнена с разкош и лукс, с шампанско и закуска в леглото.




Подводната хотелска стая, оборудвана за двама предлага 360 градусов изглед на океана, като може не само да наблюдавате тези редки и красиви морски обитатели, но и да плувате редом с тях! Чудесен начин за заспиване-вместо да броите овце, имате доста по актрактивна опция-броене на пасажи от риби-клоуни!





Непознатата прелест Кантабрия

Кантабрийският бряг е красив бряг на Северна Испания. Разположена край южния бряг на Бискайския залив, Кантабрия предлага огромно разнообразие от пейзажи. На север хълмистият крайбрежен район постепенно преминава в живописен скалист бряг с огромни каменни образувания. На юг има речни долини с един от най-хубавите плажове в Европа като този край Лоредо.

В областта има безброй красиви малки романтични селца, запазили духа на средновековна Испания. В селцето Комиляс ще откриете "Каприза" на Гауди - най-романтичната къща в Европа, построена от ексцентричният творец за любимата му. Около нея в духа на старинни дворци можете да се потопите в незабравим романс.










Магията на замъците - Мон Сен Мишел

Това е едно невероятно красиво място, все едно излязло от приказките. Тук човек може да заживее в един нереален свят, много далечен от истинската реалност. Мон Сен Мишел е малък скалист остров намиращ се в областта Нормандия.

Днес на този приливен остров се разполага невероятния палат на френско абатство, което е посветена на Архангел Михаил. Негова величествена статуя е издигната на върха на църквата, която е на цели 170 метра от земята. В абатството днес живеят около 43 души, но наплива от чуждестранни туристи всяка година тук е огромен. Магията, която обгръща замъка през деня и през ноща е невероятна и дава възможност да натрупате прекрасни спомени, а и ще има да разказвате много, за това свое приключение.








Очарование и романтика - Будва


Ако искате да се докоснете до необикновената красота на Адриатика, си подарете едно приключенско пътуване до Будва. Тя е един от най-големите черногорски курорти, разположени на брега на тюркоазното Адриатическо море. Будва примамва туристи от цял свят с типичната си средиземноморска архитектура, удивителни плажове и активен нощен живот.

Средновековните улички, крепостните стени, изобилието от църкви и културни забележителности ще ви отведат назад към древното минало на Будва. Когато сте в морския град, непременно посетите великолепната православна църква Св.Троица, катедралата Св.Йоан, построена през 7-8 век, църквите Св. Сава и Св.Мария. Отморете на плажа, а после се разходете сред пъстрите кафенета и ресторантчета, в които можете да се насладите на прохладни напитки и вкусни ястия.











Дестинации за сватбени пътешествия с Планет турс може да видите и на видеото по-долу:


https://www.youtube-nocookie.com/v/iuNowR9WJF8?fs=1&hl=bg_BG"> name="allowFullScreen" value="true">



 
 
Април
2024
Май
2024
Юни
2024
Юли
2024
Август
2024
Септември
2024
Октомври
2024
Ноември
2024
Декември
2024
Януари
2025
Февруари
2025
Март
2025
Newsletter
Абонирайте се за нашите промоционални оферти!
Planet Tours

Представи и твоята страница



Get Adobe Flash player
 
     Уеб Дизайн, Програмиране, бази данни и реклама, оптимизиране за търсещи машини, уеб хостинг, Изработка на уеб дизайн, Туристически Сайтове, Туризъм, Туризъм сайт, Уеб Дизайн, Уеб Програмиране, Редизайн, Online Мултимедия, Уеб базирани решения, Банери, банер реклами, софтуерна поддръжка, Интернет реклама, Поддръжка и Хостинг на уеб сайт. Системи за управление на съдържанието на уеб сайт, разработка на уникален дизайн, административен модул за управление на съдържанието: ПроСтудио